PIZZAJOLLY ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN MODEL "Originale 70"

Model: "Pizzaoven Originale 70" Italiaanse houtgestookte mobiele pizzaoven. Gebruiksklaar en zeer compleet. Het meest verkochte model pizzaoven in Nederland. Makkelijk in gebruik en erg leuk voor thuis.

Uitvoering pizzaoven "PIZZAJOLLY® Originale 70":

Houtgestookte Italiaanse pizzaoven met stenen ovenvloer. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY® buitenkeukens. Maar de PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen ook goed op jouw eigen stevige tafel of buitenkeuken staan!

Echt Italiaanse pizzaoven dus zekerheid voor jaren!

Standaard zijn de PIZZAJOLLY® pizzaovens al voorzien van alle benodigdheden. Bijvoorbeeld een afneembare schoorsteen met handige regelklep. Een degelijke rvs-ovendeur met "voetjes". Ook heeft de PIZZAJOLLY® standaard een ingebouwde thermometer. Zo kun je nog beter de oven temperatuur regelen. Met een afmeting van 70 x 70 cm is een PIZZAJOLY "Originale 70" geschikt voor elke tuin!

De PIZZAJOLLY® Originale 70 is de ideale familie pizzaoven voor thuis in de tuin. Makkelijk in gebruik, genoeg ruimte voor het maken van pizza, brood, Italiaanse ovengerechten en zelfs een barbecue. "

PIZZAJOLLY® pizzaoven Originale 70"

 Ja ik wil een prijslijst en folder

PIZZAJOLLY® Pizzaoven het hele jaar door te gebruiken.

De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn de enige pizzaovens die het hele jaar door buiten kunnen staan. Regen, wind, sneeuw of koud weer geen probleem. Eerst langdurig droogstoken is niet nodig! Dus je maakt ook in de winter, herfst en voorjaar pizza en andere lekkere gerechten!

De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn bewezen Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!). Veel PIZZAJOLLY ovens staan al meer dan tien jaar in weer en wind buiten en zijn nog steeds wekelijks in gebruik.

PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis in de tuin!

Lekkere ruime pizzaoven voor veel pizza!
In de "PIZZAJOLLY Originale 70" pizzaoven is genoeg ruimte voor het bakken van zeker 2 grote Italiaanse pizza's per keer. Natuurlijk bak je de pizza's naast het houtvuur op ruim 400 graden. En als handig hulpmiddel bij het stoken, zit er in de oven een rvs houtdrager en een rvs vuurscherm. Zo maak je makkelijk het vuur aan en blijft door het vuurscherm de ovenvloer mooi schoon. Dus weinig onderhoud nodig.

Robuuste Italiaanse pizzaoven met optimale isolatie!
De oven is rondom voorzien van een zware isolatie laag. In combinatie met de robuuste vuurvaste stenen ovenvloer en de extra dikke vuurvaste stenen ovenfront blijft de warmte extra lang in de pizzaoven behouden. Ideaal voor Italiaanse pizza maar ook voor echt vloerbrood en oven-gerechten die lang moeten bakken. Bekijk hier ook de leuke recepten voor in de pizzaoven.

Stuur mij een bestelformulier met prijzen!

Makkelijk in gebruik voor thuis!

Lekker makkelijk in gebruik! Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in. Zo wordt uw echte Italiaanse pizza echt heerlijk krokant gebakken naast het houtvuur. En zoals het hoort in een echte houtgestookte pizzaoven al in minder dan een minuut. Dus niet eerst uren stoken voor u kunt beginnen met uw pizzaoven. Maar gewoon pizza's bakken op het moment dat het u het beste uitkomt!

PIZZAJOLLY© pizzaoven gebruiks ervaring:

In deze oven bakt u per keer makkelijk 2 grote pizza's (zie filmpje 2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70!). Maar de PIZZAJOLLY tuinoven is door de extra grote binnenruimte ook super voor bijvoorbeeld het bakken van vloer-brood, een Italiaanse barbecue, oven-gerechten en meer. Kortom de ideale pizzaoven voor thuis in de tuin!

Super geisoleerd dus weinig rook!

De professionele isolatie, de speciale vuurvaste ovenvloer, extra zwaar ovenfront met deur en het unieke ontwerp zorgen er voor dat de PIZZAJOLLY pizzaoven lang zijn warmte vast houdt. De plaatsing van de schoorsteen aan de achterzijde en een extra rvs-rook-plaat in de oven zorgen voor optimale verbranding. Dus weinig rookvorming en mooi rustig vuur. Bovendien gebruikt u in de PIZZAJOLLY pizzaovens daardoor voor het stoken veel minder hout.

JA, Deze wil ik!
Bestel nu of vraag een folder >>

pizza uit de houtgestookte pizzaoven PIZZAJOLLY met olijven en artisjok
klanten over PIZZAJOLLY pizzaoven
PIZZAJOLLY pizzaovengebruik je het hele jaar door regen sneeuw geen probleem!

Mobiel of vast te plaatsen: Wat zo leuk is aan de PIZZAJOLLY model 70: hij kan overal worden gebruikt. Door de optimale verbranding, heeft u nauwelijks rookvorming. Op een van de verrijdbare buitenkeukens zet u hem overal in de tuin. En met een dak-door-voer, krijgt de oven naar keuze een vaste plaats onder bijvoorbeeld uw overkapping of buitenkeuken!

Gratis! bij uw buitenoven: Startpakket voor Italiaanse pizza met o.a. Nederlandse instructies en ons succesvolle pizzarecept! Certificaat van echtheid en 2 jaar garantie.

PIZZAJOLLY DE ORIGINELE UT ITALIE

KIES WEL ECHT ITALIAANS!  PIZZAJOLLY®

PIZZAJOLLY® Introduceerde de "Originale 70" pizzaoven al in 2005 in Nederland. Onze in Italië gebouwde houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaovens zijn dus al meer dan 13 jaar de meest verkochte in Nederland.

PIZZAJOLLY kiest voor kwaliteit, mooi design, echtheid (en 100% made in Italy), voedselveiligheid en vooral een bewezen lange levensduur van de pizzaovens.

Het succes van de PIZZAJOLLY pizzaoven kent navolgers. Die kopie-ovens zien er van een afstand wellicht uit als een PIZZAJOLLY® en lijken voor de onwetende koper hetzelfde te bieden als de Originele PIZZAJOLLY®. Echter hebben die niets met PIZZAJOLLY te maken en zijn zeker niet te vergelijken. Ga voor de echte Italiaanse! Zo heeft u ook na vele jaren nog plezier van "uw beste aankoop ooit!"

Eerst eens zien? Bel even voor een afspraak!

 

 

©2019  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN