PIZZAOVEN Demodagen PIZZAJOLLY® houtgestookte pizzaoven

Tijdens onze pizzaoven demonstratie-dagen kunt u op een gezellige "huiselijke wijze" kennis maken met de houtgestookte Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaovens voor thuis!

Verkoopdemonstratie pizzaovens op afspraak!
Verkoopdemonstratie PIZZAJOLLY pizzaoven maak afspraak!

PIZZAJOLLY® PIZZAOVEN DEMODAGEN

AANMELDEN DEMODAG PIZZAJOLLY

 

Ik wil nu al naar de pizzaovens komen kijken en meteen een pizzaoven kopen! Dat kan natuurlijk ook. 

- Bel of mail PIZZAJOLLY® voor een afspraak!

maak nu een kijk-afspraak
Bel PIZZAJOLLY® 0343 575 898

PIZZAOVEN IN DE TUIN! JA, LEUK!

Tijd voor de tuin. Jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven is het hele jaar door klaar voor gebruik. De houtgestookte pizzaovens van PIZZAJOLLY kunnen gewoon buiten blijven staan! De pizzaovens zijn erg makkelijk in gebruik. Makkelijk stoken en in no time echt super heet. Je bakt jouw pizza op ruim 400 graden vlak naast het houtvuur. Een PIZZAJOLLY® pizzaoven is duurzaam en ook na jaren buiten nog steeds een aanwinst voor de tuin! Sneeuw of regen geen probleem. Het hele jaar door gebruik je jouw PIZZZAJOLLY pizzaoven! Niet voor niets zijn de PIZZAJOLLY pizzaovens al meer dan tien jaar de meest verkochte pizzaoven van Nederland!

Gezellig samen met familie en vrienden pizza bakken!

Samen met je gezin, vrienden of familie thuis in de tuin Italiaanse houtoven pizza bakken. De sfeer en gezelligheid van het bakken in een echte houtgestookte pizzaoven maakt een PIZZAJOLLY® extra leuk!
Enthousiast geworden? En wil je ook met jouw eigen PIZZAJOLLY® pizzaoven aan de slag? Dat kan vraag naar de mogelijkheden (folders prijs-bestelformulier). Of kom een keer kijken op een van de pizzaoven verkoop-demodagen.
PIZZAJOLLY® de meest verkochte pizzaoven in Nederland. Leuk!

 

PS. Kijk ook even op de pagina: pizzaoven bestellen voor info over het kopen van jou eigen PIZZAJOLLY® pizzaoven! Eerst meer zien bekijk hier pizzaoven filmpjes! Of foto's van de PIZZAJOLLY® pizzaovens!

Of bezoek de Facebook.com/pizzajolly fanpagina voor meer leuke informatie.

Deze PIZZAJOLLY® Is al meer dan 15 jaar in gebruik! Staat altijd buiten in de tuin! Een van de eerste PIZZAJOLLY® pizzaovens die we in Nederland plaatsten!
Bewezen duurzaam en voor jaren pizzaplezier! Iets voor jou?
pizzaoven PIZZAJOLLY al 15 jaar in gebruik!
Leuk een pizzaoven in de tuin. Dat wil ik ook PIZZAJOLLY
Aanmelden demodag PIZZAJOLLY!
Kom kijken in de PIZZAJOLLY showtuin te Maarsbergen. Bel of mail voor een afspraak!
©2023  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN