Pizzaoven kopen! Zo bestel je jouw PIZZAJOLLY pizzaoven.

Zo bestel je een Italiaanse pizzaoven bij PIZZAJOLLY®

Volg onderstaande stappen om jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven en buitenkeuken te bestellen. Bestel de: PIZZAJOLLY® Originale 70, of de Grote PIZZAJOLLY® XL

Voor vragen, bestellen of kijken:  +31 (0)343 575 898 

Stap 1. INFO & BESTELLEN

Vraag vrijblijvende info voordat je besteld:

Prijzen-bestelformulier en folders

BESTELLING PLAATSEN:

  1. Vul het bestelformulier volledig in en mail het naar PIZZAJOLLY
  2. Geen formulier? Vraag er een! of zet uw bestelling gewoon in de mail!
  3. U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling
  4. U verzorgt de betaling per bank aan PIZZAJOLLY
  5. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling bij ons in opdracht.

JA, IK WIL NU EEN PIZZAOVEN BESTELLEN >>>

Wij sturen je graag uitgebreide informatie over onze Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaovens en de bijpassende verplaatsbare pizzameubels en pizza-buitenkeukens. Zo kies jij de pizzaoven die bij jou past!

Stap2.: afleveren / ophalen

Levertijd
Na ontvangst van uw bestelling en de betaling laten wij u weten wat de levertijd van uw PIZZAJOLLY® pizzaoven en/of bestelde buitenkeuken meubels is. Afhankelijk van uw totale bestelling kan dat variëren van 1 tot maximaal enkele weken.

Afleveren of liever zelf ophalen!
U ontvangt van ons bericht wanneer uw bestelling gereed staat voor afhalen of wanneer uw bestelling bezorgd kan worden op uw adres! Dit gaat altijd in goed overleg (wij rekenen wel wat *bezorgkosten zie prijslijst).
LET OP! De pizzaovens van PIZZAJOLLY® zijn vaak uit voorraad leverbaar. Leuk, want dan kunt u al snel aan de slag! Indien gewenst soms nog dezelfde dag! Vraag naar de mogelijkheden!

Aan de slag met uw PIZZAJOLLY® pizzaoven!
Na afleveren of zelf ophalen van uw bestelling kunt u meteen aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis! Wij willen dat u veel plezier heeft van uw grote aankoop. Daarom geven we graag duidelijke instructies bij aankoop en levering van de pizzaoven. Bijvoorbeeld voor het uitpakken en klaarmaken voor het eerste gebruik. Maar ook met tips voor een goede start en onderhoud van uw nieuwe pizzaoven. Ook delen wij graag onze eigen ervaring met u. Op de PIZZAJOLLY website staan veel recepten die door ons zijn getest in de PIZZAJOLLY pizzaoven. Voorzien van tips en handige werkwijze.

Wij voorzien onze PIZZAJOLLY® pizzaovens en pizzagereedschap van uitgebreide Nederlandse informatie en handige tips. Bovendien ontvangt u bij aankoop van een PIZZAJOLLY pizzaoven Gratis ons succesvolle Italiaanse pizzarecept cadeau. Wel zo leuk, dan kunt u meteen uw eerste pizza's bakken!

Vragen of bestellen?  Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY! 

Stap 3.: Service

Wij stellen u als klant graag centraal. PIZZAJOLLY zal alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk te helpen. Om het bestellen en afleveren voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen hier nog enkele aanvullende zaken:

 

 

Instructie eerste gebruik!

U ontvangt bij de oven altijd een Nederlandse handleiding en garantieverklaring. Tevens kunt u voor vragen na aankoop bij ons terecht.

Ondersteuning door de pizzaoven specialist!
PIZZAJOLLY introduceerde als eerste de houtgestookte pizzaoven voor thuis in Nederland en Belgie.
Al vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in Italiaanse pizzaovens. Voor de echte Italiaanse pizza's. Wij delen onze ervaringen en die van onze klanten natuurlijk ook graag met u. Niet voor niets zijn de klanten die de PIZZAJOLLY pizzaovens al ruim 10 jaar in gebruik hebben nog steeds enthousiast!

Kijken en een demo?

Wilt u liever eerst even komen kijken? Dat kan, bel of mail dan voor een afspraak! Een oven meenemen bij uw bezoek? Meestal is dat geen probleem. Omdat wij een magazijn op een ander adres hebben, is het handig vooraf wel even te overleggen. Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY

Betalen contant, maar liever per bank!
Pinnen is bij ons niet mogelijk! Contante betaling kan wel. Echter ontvangen wij uw betaling liever vooraf per bank! Voor u en ons wel zo handig en veilig. 

Meer vragen? Kijk ook op de pagina veelgestelde pizzaoven vragen

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen? Even aanmelden graag!

*wijzigingen in prijs, kleur, samenstelling, aanbod, etc. worden altijd voorbehouden. Door eigen productie in Italië kunnen prijzen en assortiment wijzigen.

©2019  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN