Een echte Italiaanse pizzaoven in de tuin!

Een echte Italiaanse pizzaoven in de tuin is nu mogelijk. Met een pizzajolly kunt u zelf de lekkerste pizza bakken. Thuis in de tuin genieten van lekker Italiaans eten. Maak verse pizza en heerlijke ovengerechten. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop bovendien meteen te gebruiken. En het resultaat is echt super! De pizza's uit een PIZZAJOLLY zijn echt de lekkerste!

Eerst eens zien? Meldt u dan even aan voor een PIZZAJOLLY demodag. of bel +31(0)343 575 898 voor meer info of een afspraak!

pizza uit je eigen pizzajolly pizzaoven voor thuis!

PIZZAJOLLY

Mobiele houtgestookte pizzaoven voor thuis!

Het zou zomaar een citaat kunnen zijn uit een goed boek over Italie:
"Echte Italiaanse pizza wordt gebakken in een oven met een stenen ovenvloer. De oven is tot ruim 400 graden celcius verhit met houtvuur. Hierdoor krijgt de pizza die typische Italiaanse smaak en luchtige krokante bodem".

Mmmmm.. Kon je dat thuis maar! Dat zou echt te gek zijn...

 

Met een PIZZAJOLLY pizzaoven kun je de echte Italiaanse houtoven pizza's nu zelf bakken!

 

 

 

De PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven in detail:

Buitenzijde van de PIZZAJOLLY oven in verschillende trendy kleuren. De oven is verkrijgbaar in verschillende modellen. O.a de veel gevraagde 70 cm oven. De "Originale 70" heeft ruimte voor twee echt grote pizza's per keer. Ook is er een kleiner model de "Campeggio". Daarnaast is er voor de pizzaliefhebber die lekker veel gaat bakken ook een grotere PIZZAJOLLY het XL model "Molto PIZZE". Overigens zijn de PIZZAJOLLY ovens ook geschikt voor professioneel gebruik.
Bovendien is een PIZZAJOLLY pizza-oven door het lage gewicht makkelijk te verplaatsen.

Lekker snel warm!

Een echte PIZZAJOLLY pizzaoven is snel op temperatuur. Al na 20 minuten kan de eerste pizza de oven in! Wij adviseren de oven toch wat langer door te verwarmen voor een optimaal resultaat. En door de goede isolatie en de speciale constructie van de ovenruimte blijft de PIZZAJOLLY oven lang op temperatuur! En wat echt leuk is, met een PIZZAJOLLY pizzaoven bakt iedereen al snel een perfecte Italiaanse pizza. Wist je dat onze ovens ook als barbecue zijn te gebruiken?

Leuk, dat wil ik ook!

pizza uit je eigen pizzajolly pizzaoven voor thuis!

Een PIZZAJOLLY oven gebruik je het hele jaar

De PIZZAJOLLY pizzaoven is gebruiksklaar en vrijwel overal te plaatsen! Bovendien zijn de pizzaovens makkelijk te verplaatsen. Met de bijpassende handgebouwde pizzameubels. Mooi en robuust voor jarenlang gebruik in de tuin. Uw eigen italiaanse buitenkeuken thuis? Vraag hier de brochure.

Bewezen duurzaam al vanaf 2005!

Een "echte PIZZAJOLLY" oven kan zomer en winter buiten staan. En PIZZAJOLLY heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in het Nederlandse klimaat. Al vanaf 2005 verkopen wij de pizzaovens en hebben we gemerkt dat regen, strenge vorst of sneeuw geen probleem zijn. Elk jaargetijde lekker pizza's bakken in uw eigen Italiaanse buitenoven. Origineel en 100% made in Italy!. PIZZAJOLLY voor uw pizza a "Quatro Stagioni"(voor uw pizza in elk seizoen)!

Enthousiast geworden? Hier smaakt het naar meer!

pizzajolly pizzaoven voor thuis!

Pizzajolly gebruiksklaar en makkelijk

De PIZZAJOLLY is makkelijk aan te steken. Daarna snel tot zeer hoge temperatuur op te stoken. Ruim 400 graden of meer is geen probleem. De ovens zijn standaard voorzien van alle benodigde zaken zoals een  uitneembaar rvs deurtje (sportello). Dat is ook handig voor de temperatuur regeling in je oven. Verder heeft een PIZZAJOLLY oven weinig rookvorming door een optimale verbranding van het hout. En zorgt de afneembare schoorsteen voor een zeer goede trek zodat de oven overal gebruikt kan worden.
Daadoor is de PIZZAJOLLY geschikt voor gebruik in elke tuin of dakterras.

Veilig ook met kinderen

Ook handig om te weten voor ouders met kinderen! Vergeleken met bijvoorbeeld veel barbecues wordt de buitenzijde van de PIZZAJOLLY pizzaoven door de goede isolatie niet gevaarlijk heet. Daardoor veiliger te gebruiken met kinderen in de buurt (lees wel onze gebruiks-instructies). 

PIZZAJOLLY houtgestookte pizzapven echt het hele jaar door buiten te gebruiken bij RCN vakantiepark in Sneek

Uw PIZZAJOLLY pizzaoven in werking zien?

Wilt u uw PIZZAJOLLY houtgestookte steenoven in werking zien? Geen probleem, kom gerust even langs in Maarsbergen. Wel graag van te voren even bellen voor een afspraak +31 (0)343 575 898

©2019  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN