Nazomer met uw PIZZAJOLLY houtoven!

Plotseling nog #mooi #nazomer #weer ? dit #weekend maakt u #pizza uit uw #pizzajolly #houtoven ! #lekker naar #buiten geniet van de #nazomer in #september Nu bestellen dat kan!

Plotseling mooi weer? Dan bakt u lekker verse pizza!

Plotseling mooi weer? Bakt u lekker Italiaanse pizza!

 

Nog even lekker genieten van een mooi nazomer weekeinde. En wat dan zo leuk is, uw PIZZAJOLLY oven staat te lonken om gebruikt te worden. Juist met het wisselvallige karakter van het weer in Nederland toont de houtoven van PIZZAJOLLY zijn karakter. De pizzaoven is niet bang voor een buitje, ook met wat wind heeft de oven geen enkel probleem. Waar de barbecue met regen al snel zal afhaken, is de buitenoven in zijn element.

 

uw PIZZAJOLLY oven kan buiten in de regen blijven staan

Door de perfecte Isolatie van de oven blijft deze ook in de regen lekker op temperatuur. U hoeft niet bang te zijn voor natte pizza want de oven is berekend op verblijf in de regen. Terwijl u lekker droog zit, doet de oven zijn werk. Bij 350 tot 400 graden bakt de PIZZAJOLLY steenoven in slechts enkele "minuti" de perfecte Italiaanse pizza voor u.

 

Als dat geen genieten is...

 

Ook genieten van verse pizza, brood en meer uit uw eigen buitenoven? Bestel hem nu!

Dat kan nog deze nazomer als u wenst. PIZZAJOLLY heeft voldoende ovens op voorraad staan en kan snel leveren. Uw pizzafeestje is dus snel geregeld. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Of meldt u zelf alvast aan voor een van de komende demodagen in september. 

 

Ik wil dit weekeinde nog een PIZZAJOLLY oven, kan dat?
Ja, dat kan. 
Belt u ons even op 0343 575 898 of stuur nu een mail

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN