Na regen komt zonneschijn. Dan lekker een Italiaanse barbecue in uw PIZZAJOLLY houtoven!

Na regen komt zonneschijn. Dan lekker een Italiaanse barbecue in uw PIZZAJOLLY houtoven!

na #regen komt #zonneschijn. Straks weer lekker pizza of #Italiaanse #barbecue uit uw eigen houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven

Vandaag weer mooi? Dan lekker pizza's bakken in de PIZZAJOLLY houtoven

Vandaag weer mooi? Dan lekker pizza's bakken in de PIZZAJOLLY houtoven! Of maakt u liever een Italiaanse barbecue?

Na regen komt zonneschijn. En dat komt mooi uit want uw PIZZAJOLLY pizzaoven staat klaar om gebruikt te worden. Juist met het wisselvallige voorjaarsweer is het handig te weten dat de PIZZAJOLLY pizza oven lekker snel op temperatuur is. Dus niet eerst twee uur stoken voordat de eerste pizza de oven in kan. Al na een minuut of 30 kunt u uw eerste steenovenpizza lekker krokant gebakken uit de oven halen. Of wordt het vandaag een Italiaanse oven-barbecue?

 

Uw PIZZAJOLLY steenoven staat het hele jaar door paraat!

De PIZZAJOLLY pizzaovens zijn zo gebouwd dat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven. En dat is leuk, want zo kunt u de houtgestookte pizzaoven gebruiken op ieder moment dat u het wilt. Natuurlijk in het voorjaar en de zomer. Maar juist ook in het najaar en de koude winter is deze pizzaoven zonder probleem te gebruiken. Wat te denken van pizza bij ruim acht graden vorst? Of een hete calzone gebakken in een zomerse onweersbui? Uw PIZZAJOLLY pizzaoven heeft er geen moeite mee (zie hier het filmpje van de PIZZAJOLLY in een enorme stortbui!).

 

Dat wil ik wel eens zien(&proeven)

Lijkt een houtgestookte pizzaoven in de tuin u ook het einde? Overweegt u misschien er zelf een echte Italiaanse PIZZAJOLLY steenoven aan te schaffen? Wij kunnen ons voorstellen dat u dat eerst wel eens wilt zien. Ook wilt u natuurlijk proeven wat er nu zo lekker is aan de echte Napolitaanse houtoven pizza. Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons in Maarsbergen te komen kijken.

 

Op een van de komende demodagen laten wij u graag zien en proeven waarom wij en al heel wat pizzabakkers zo enthousiast zijn over de PIZZAJOLLY pizza oven voor thuis.
NU aanmelden voor de komende demodag bij PIZZAJOLLY in Maarsbergen

 

PIZZAJOLLY TIP!

Altijd handig een paar bolletjes vers pizzadeeg in de vriezer te bewaren. Zo kunt u bij plotseling mooi weer, of onverwachte gasten in no time een lekkere steenoven-pizza bakken. Meer weten? Op de demodagen vertellen wij u graag meer.....

 

Vraag een folder! & Bestel uw PIZZAJOLLY steenoven!

Vraag een folder en Bestel uw PIZZAJOLLY pizzaoven

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN