Italiaane buitenkeuken model "Con Stilo"

Italiaane buitenkeuken model "Con Stilo"

#Mooi in de #tuin en op het #terras. #buitenkeuken Con Stilo met pizza houtoven. Kom op een van de demodagenm kijken hoe leuk dat is! www.pizzajolly.nl #goedemorgen

Italiaanse buitenkeuken met stijl!

Mooi, handzaam en het hele jaar door te gebruiken!

De stijlvolle Italiaanse buitenkeuken model "Con Stilo" is een aanwinst voor elke tuin. PIZZAJOLLY heeft voor u verschillende exclusieve buitenkeuken-combinaties beschikbaar. Van ruwhout met stoer geroest staal, tot en met rvs met duurzaam zwaar eikenhout en Belgisch hardsteen. Stuk voor stuk gericht op gebruiksplezier in weer en wind en lekker lang buiten genieten van uw PIZZAJOLLY houtoven!

 

Echte Italiaanse buitenkeuken in uw tuin of op terras!

U kiest bij uw PIZZAJOLLY pizzaoven bijvoorbeeld een van deze prachtige buitenmeubels van Geborsteld RVS en Eikenhout. Door de gebruikte hoogwaardige kwaliteit materialen (geen zelfbouw pakket!), de degelijke bouw en het doordachte design, staan de buitenkeukens van PIZZAJOLLY garant voor vele jaren gebruik. Bovendien kunt u uw hete houtgestookte buitenoven (al snel zo'n 400 graden) met de verplaatsbare buitenkeuken ook veilig verplaatsen!

 

Veel keuze bij PIZZAJOLLY

Wilt u liever iets anders? Dat kan, wij hebben verschillende modellen buitenkeukens beschikbaar. Ook kunt u ons vragen uw meubel op maat af te leveren! En wat leuk is, er komen regelmatig weer nieuwe modellen in het assortiment bij/ Kom daarom eens kijken op een van onze PIZZAJOLLY demodagen. Ziet u meteen de oven en de buitenkeukens in actie!

 

JA, LEUK! (vraag een folder).
Ik wil ook een echte Italiaanse buitenkeuken in de tuin!

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN