PIZZAJOLLY© SINDS 2005 - PAS OP VOOR NAMAAK!!

PIZZAJOLLY© SINDS 2005 - PAS OP VOOR NAMAAK!!

kies voor echt! Maak nu de keuze voor PIZZAJOLLY© de echte houtgestookte pizzaoven uit Italie! Kiezen voor PIZZAJOLLY betekent kiezen voor duurzaam!

PIZZAJOLLY© SINDS 2005 - PAS OP VOOR NAMAAK!!

Sinds onze introductie van de PIZZAJOLLY© pizzaovens in 2005, zijn al vele gebruikers in Nederland en België enthousiast over hun aankoop.

"Onze beste aankoop voor de tuin!"

Het enthousiasme deelt men gelukkig vaak met ons en we horen regelmatig van klanten dat ze de PIZZAJOLLY pizzaoven met de buitenkeuken als een van de betere aankopen voor de tuin ervaren.
Enkele van de pluspunten die onze klanten dan noemen zijn bijvoorbeeld: de levensduur van de echte PIZZAJOLLY houtovens. Veel van de door ons verkochte ovens staan nu al ruim zeven jaar in weer en wind buiten in de tuin! Wat betreft duurzaamheid hebben de PIZZAJOLLY pizzaovens al bewezen zich niets van het Hollandse klimaat aan te trekken. En wat natuurlijk helemaal leuk is om te horen, onze enthousiaste thuis-bakkers gebruiken hun oven veel en liefts het hele jaar door. Mmmmm. dat smaakt naar meer.  

 

Gebruiksgemak en ook heet!

Ook roemen de enthousiaste eigenaren het gebruiksgemak van de PIZZAJOLLY steenovens. Makkelijk aan te steken, o.a. door de duidelijke instructies bij de oven. Snel op temperatuur en ook nog eens echt heet (tot ruim 400 graden of meer zonder problemen). Omdat de oven door de goede isolatie de warmte ook goed vast houd, is de PIZZAJOLLY super voor het zelf maken van de lekkerste Italiaanse pizza's. Maar ook voor andere gerechten zoals brood, vlees en heerlijke groenten zoals oven-gedroogde Italiaanse tomaten. Meer weten? Vraag een folder

 

PIZZAJOLLY©

ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS SINDS 2005
- PAS OP VOOR NAMAAK!!

Dat de PIZZAJOLLY pizzaoven echt een succes is, moeten we helaas ook opmaken uit wat minder prettige feedback van onze klanten!
Het is gebleken dat het zorgvuldig door PIZZAJOLLY opgebouwde pizzaoven concept met namaak producten wordt gekopieerd. De namaak ovens die wij hebben gezien zijn van slechte kwaliteit en komen vaak uit goedkope lonen landen.

De houtgestookte pizzaovens van PIZZAJOLLY worden door ons al vanaf 2005 in Italie gebouwd en zijn gedurende de jaren dat wij de ovens verkopen verder doorontwikkeld. De PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis is van kwalitatief zeer goed gebouwd en kan met gemak het Hollandse klimaat doorstaan. Niet voor niets krijgt u een garantie van 2 jaar en ontvangt u ook na aankoop nog service en ondersteuning op uw houtoven. Wij adviseren u dan ook een bewuste keuze te maken voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksplezier voor jaren. 


KIES VOOR ECHT - 2 JAAR GARANTIE - SERVICE EN GEBRUIKSPLEZIER
In de folders en prijsinformatie (tevens bestelformulier). Kunt u meer informatie vinden over de verschillende opties die een PIZZAJOLLY pizzaoven u biedt. Wat wellicht ook handig is om te weten, wij kunnen de ovens uit voorraad leveren* en incl. de bijpassende buitenkeuken-meubels ook bij u thuis bezorgen (ook in Belgie). *Vraag ons even naar de mogelijkheden.

NA-ZOMER DEMO'S IN SEPTEMBER

-  Kom ook  >>> NU alvast aanmelden !!

De enige echte Italiaanse PIZZAJOLLY pizzaoven in werking zien? Dat is bij PIZZAJOLLY geen probleem! Kom langs op een van de gezellige DEMODAGEN in september of maak even een afspraak via de website of bel 0343 575 898 Graag tot ziens in Maarsbergen.

 

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN