Green meets PIZZAJOLLY

#Green Meet's Pizzajolly

Pizzaoven bij #Golf #Resort & #Hotel

Afgelopen jaar maakte "Dhr Götte van GreenMeet's te Erica op het Italie evenment kennis met de pizzajolly pizzaoven. Zijn enthousiasme voor de houtgestookte steenoven van pizzajolly was al tijdens het evenement duidelijk. Die oven moet er komen! Nu, enkele maanden verder, is het enthousiasme was het enthousiasme er nog steeds en is de houtoven met bijpassend buitenkeuken meubel "model fuori" bij Green Meet's in Erica afgeleverd. 

Mooi op tijd voor de Restaurant week en een weekeinde met prachtig mooi voorjaarsweer. Het Green Meets's Golf Resort is te vinden in het Amsterdamscheveld gelegen in het natuurgebied Bargerveen. Een gebied met rijke historie, waar vroeger turf gewonnen werd en trufstrooisel werd gemaakt. In een van de overgebleven truffabrieken "de Fijnfabirek" is nu een sfeervol vergader centrum en conferentieoord gevestigd.

Duurzaam Golf Resort

Door gebruik te maken van duurzame technieken en aardwarmte is Green Meet's het meest duurzame resort van Nederland. Het 4 sterren resort is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig hotel, restaurant, fitness- en welness voorzieningen een Golfbaan en veel meer.

Bezoekers van Green Meet's kunnen binnenkort dus ook kennis maken met de houtgestookte pizzaoven van pizzajolly. Vraag Green Meet's naar de arrangementen met de pizzaoven.

Meer weten over de pizzajolly oven? Vraag een folder of bel voor een afspraak.

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN