Uw buitenkeuken met houtoven in de tuin
Model Quercia sfeervol eiken

#buitenkeuken met #echte italiaanse #steenoven

de #nederlandse #kookliefhebber wil een pizzajolly #houtoven in de #tuin

Kookliefhebbers willen deze buitenkeuken graag in de tuin. Twee makkelijk te verplaatsen meubels met houtgestookte pizzaoven.
Het model "La Cucina" is gemaakt van hoogwaardig geborsteld Roest vrij staal en voorzien van ruw eiken planken. Het werkmeubel is uitgevoerd met een prachtig werkblad van "gezoet" graniet. Deze unieke combinatie staat garant voor jaren kookplezier. Duurzaam, mooi, handig en erg leuk.

Stoere buitenkeuken in uw tuin!

Met de houtgestookte italiaanse buitenoven van pizzajolly krijgt uw buitenkeuken een nieuwe dimensie. Uw tuin is voortaan het middelpunt van heerlijk italiaans buitenkoken. 

 

Naast heerlijke italiaanse pizza's maakt u in de houtgestookte steenoven ook de lekkerste ovengerechten zoals "Pollo al Limone", Tortellini cotti nei Pomodori.  Maar ook vers vloerbrood, of focaccia. En wat te denken van een echte Italiaanse barbecue in de houtoven? Door de geur en de lichte rooksmaak krijgt vlees, groente of vis de kenmerkende smaak van eikenhout. Pasta's, brood en pizza smaken echt alsof u ze uit Italie heeft gehaald. < nu een oven bestellen >

Maak uw eigen specialità al forno

Door de vele italiaanse recepten, is er altijd wel een gerecht te vinden waarmee u uw eigen specialita al forno maakt. Verras uw gasten door ze een heerlijke lasagna bolognese voor te zetten, die door het koken in de oven net even lekkerder smaakt. Wij vertellen u graag meer over deze wat onbekende kant van de pizzajolly pizzaoven. Tijdens een van de demodagen maken wij u graag net zo enthousiast als wij zelf zijn.

 

Aanmelden voor de volgende demodag!

 

Stuur mij een folder over de pizzajolly oven en buitenkeuken.

 

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN