Ook diverse pizzagereedschappen zijn bij PIZZAJOLLY te koop. Deze RVS Oliera bijvoorbeeld

Ook diverse pizzagereedschappen zijn bij PIZZAJOLLY te koop. Deze RVS Oliera bijvoorbeeld

#barbecue of #houtoven in de #tuin ? kom kijken op #hemelvaartsdag a.s. #donderdag en #proef het #plezier van een #pizzajolly #oven

demodag #hemelvaartsdag a.s. #donderdag 2 juni vanaf 13.00 uur in Maarsbergen

Benvenuti a Maarsbergen

Pizzajolly verwelkomt u graag op donderdag 2 juni. Op Hemelvaartsdag vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur vertellen wij u graag alles over de Pizzajolly houtgestookte buiten ovens voor thuis in de tuin.

Natuurlijk laten wij u ook zien hoe het bakken in een echte houtoven werkt. Ook proeft u van de heerlijke verse steenoven pizza. Om de sfeer echt Italiaans te maken hebben wij zoals gewoonlijk weer een heerlijke Italiaanse wijn klaar staan, die wij u graag laten proeven (u kunt deze wijn ook bij ons bestellen, o.a. via www.dezonvanitalie.nl). Kortom het is zeker de moeite waard om donderdag naar de Utrechtseheuvelrug te komen.

 

Wij zijn gevestigd vlak bij de afrit van de A12, dus makkelijk te bereiken. Bovendien is de omgeving erg mooi.
Let op! Er is deze dag ook een rommelmarkt gepland, waardoor er bij ons in de straat wat drukte kan zijn. Echter kunt u bij ons altijd makkelijk parkeren.


Wij stellen het op prijs als u ons vooraf even laat weten of u komt! Graag tot donderdag. PS u kunt bij ons niet pinnen. Oven meenemen kan, maar is op de demodag alleen mogelijk als u dat vooraf even met ons overlegd.

 

Aanmelden demodag donderdag 2 juni a.s.

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN