De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Zelf pizza maken! Maak thuis de lekkerste Italiaanse houtoven pizza!

 

Zelf Italiaanse pizza maken!

Hoe maak ik zelf Italiaanse pizza? Is pizza maken moeilijk? Welnee!
Kijk zelf maar hoe leuk en makkelijk het is om in een houtgestookte PIZZAJOLLY pizzaoven zelf de echte Italiaanse pizza te bakken. En wat nog leuker is, omdat u het pizzadeeg, de pizzasaus en het pizza-beleg zelf maakt, smaakt de pizza niet alleen lekkerder, zelfgemaakte pizza is ook nog eens gezonder!

 

Stap voor stap zelf houtoven pizza maken:
Op onderstaande foto's laten we zien hoe u de lekkerste pizza ook zelf kunt maken. Wilt u meer weten en al snel zelf aan de slag gaan? Mail of bel 0343 575 898 voor meer info. Wij vertellen u graag meer en laten u tijdens een demo ook zien hoe het werkt! (Klick op de foto voor grotere afbeelding!)

 

PIZZA!
Zo wordt een pizza pas echt lekker

Het leuke van zelf pizza maken is dat vrijwel iedereen het lekker vind. Voor de kinderen zit u al snel goed met een "pizza Margharita" ("Pizza margharita" is de meest gegeten pizza belegd met tomaat, mozzarella-kaas en basilicum). Lekker eenvoudig maar altijd erg smaklijk! 

Voor de volwassen pizzaliefhebber zijn er heel wat meer pizza-varianten mogelijk. Maak zelf een pizza "Prosciutto e Funghi" (zelfgemaakte pizza met Italiaanse Ham en champignons).

Laat uw gasten zelf een pizza-picante met Salami en rode pepers bakken. En PIZZAJOLLY wordt zelf enthousiast van de pizza "Al Tonno", belegd met stukjes Tonijn, lekkere olijfolie en rode ui. Lekker toch!

 

Meer pizza recepten om zelf te maken in de PIZZAJOLLY pizzaoven!

 

 

 

Zelfgemaakte dunne pizza-bodem van PIZZAJOLLY

PIZZABODEM

Rollen, gooien, als de pizzabodem maar dun wordt! Iedereen kan het. Wel met bloem strooien anders plakt uw mooie pizza-bodem aan de werktafel vast!

pizzasaus aanbrengen met de PIZZAJOLLY sauslepel

PIZZASAUS

Zelf makkelijk te maken. Vers, met kruiden en knoflook. Met italiaanse pomodori natuurlijk het lekkerst. Dun aan brengen met de pizza-sauslepel!

 
In een beweging op de pizzaschep van PIZZAJOLLY

BAKKEN IN DE PIZZAJOLLY PIZZAOVEN

Uw pizza is klaar om gebakken te worden in de houtgestookte pizzaoven. Met de grote pizzaschep neemt u de pizzabodem in een vloeiende beweging op en schuift hem vervolgens in de hete oven van de pizzaschep af op de ovenvloer.

Tip! van PIZZAJOLLY voor de pizzabakker: probeer het opscheppen van de pizza eerst een paar keer uit, met een deegbodem zonder saus en beleg!

Nu nog enkele minuutjes in de houtoven en.... La Pizza e Pronta! Buon appetito.

 

 

Zelf gemaakte pizza dat is echt lekker!

MIJN PIZZA! ZELFGEMAAKT HET LEKKERST.

Zelfgemaakt, mijn eigen pizza uit de PIZZAJOLLY houtoven. Heerlijk!

Zelf pizza maken is erg leuk. Iedereen vindt het lekker! Kinderen, vrienden en familie samen aan de slag. Pizzafeest bij u thuis, het hele jaar door. Snel warm, makkelijk in gebruik en geen last van regen, wind of kou! Ook voor een barbecue, lekkere gerechten en zelf gebakken brood!

Meer weten, ook zelf aan de slag met een pizzaoven in de tuin? Vraag nu een folder over de PIZZAJOLLY pizzaoven voor thuis!

 
Aanmelden PIZZAJOLLY pizzaoven demodag
volg pizzajolly ook op twitter.com/pizzajolly
 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer