De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Pizzaworkshop - de lekkerste italiaanse pizza thuis!

www.PIZZAWORKSHOP.nl Ook voor bedrijven!

 

Voor: workshops - pizzafeest - bedrijfsevenement, bakken op locatie, etc.

 

Exclusieve Workshop "de perfecte Italiaanse pizza "
Zelf bakken van Pizza is leuk en bovendien heel erg lekker. Voor een ieder die graag wil leren hoe je dan die "echte Italiaanse pizza" maakt, organiseert PIZZAJOLLY op verzoek de pizzaworkshop "de perfecte Italiaanse pizza". - kijk op de vernieuwde site www.pizzaworkshop.nl voor het actuele aanbod en schrijf meteen in!Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!
 

Maak de perfecte pizza!

 

Exclusieve Workshop inclusief ingredienten, lesmateriaal, hapje, een drankje. Gebruik van een echte houtgestookte pizzaoven. Veel zelf doen, onder professionele begeleiding van een meester-bakker.


Plaats van de workshop:

In Maarsbergen bij PIZZAJOLLY (of na overleg en tegen een meerprijs op locatie). Er is ook een aangepaste invulling van het workshop programma mogelijk.

 

Aanmelden en info: via mail of tel. +31 (0)343 575 898

 

 

Ik wil meer weten over een pizzaworkshop

 

 

 

Workshop voor bedrijven

 

Voor bedrijven stellen we graag een workshop op maat samen. Invulling kan dan geheel worden afgestemd op de wensen van uw bedrijf. Een workshop is erg geschikt om bijvoorbeeld aan een zakelijk element te koppelen.

Thema's als teamvorming, samenwerking, kick off, etc. kunnen op speelse wijze in een "pizzaworkshop" worden verwerkt. Op onze unieke workshop locatie of indien dat mogelijk is bij u op locatie.

Leuke incentive!

Maar ook als incentive voor personeel of relaties (leuk cadeau) zal een pizzworkshop zeker aanslaan. Aan u de keuze: Leuk, lekker en leerzaam.
In ieder geval weer eens iets heel anders. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel +31 (0)343 575 898 of stuur een mail even.

Pizzafeest

Overigens kunnen wij ook zorgen voor versgebakken pizza's op uw (bedrijfs)feest, Een van onze "PIZZAJOLLY" pizzacateraars komt met plezier Italiaanse pizza's bakken voor uw gasten en medewerkers. Dat kan voor een middag of deel van de avond of zelfs voor een heel evenement, beurs, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

U herkent de PIZZAJOLLY pizzacateraars aan het gebruik van de opvallende en echt Italiaanse houtgestookte pizzajolly pizzaovens!

 

 

Meer info over een workshop of pizzafeest voor mijn bedrijf

 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer