PIZZAJOLLY ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN MODEL "70"

Model: Pizzaoven 70 "Originale". De echte Italiaanse houtgestookte mobiele steenoven. Gebruiksklaar en echt compleet. Het meest verkochte model pizzaoven. Makkelijk in gebruik en erg leuk voor thuis. Bovendien met 2 jaar garantie!
Het hele jaar door te gebruiken. Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!).

Uitvoering: Houtgestookt. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY buitenkeukens. Standaard voorzien van afneembare schoorsteen met regelklep, rvs-ovendeur en thermometer. Met deze houtgestookte buitenoven kunt u dus gelijk aan de slag. Zelf bouwen van de pizzaoven is niet nodig.

PIZZAJOLLY© pizzaoven

PIZZAJOLLY pizzaoven: Lekker makkelijk in gebruik!Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 minuten (vaak zelfs sneller) kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in. Zo wordt uw echte Italiaanse pizza echt heerlijk krokant gebakken naast het houtvuur. En zoals het hoort in een echte houtgestookte pizzaoven al in minder dan een minuut.

Gebruik: In deze oven bakt u per keer makkelijk 2 grote pizza's (zie filmpje 2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70!). Maar de PIZZAJOLLY tuinoven is door de grote binnenruimte van 60 x 62 cm ook super voor bijvoorbeeld het bakken van vloer-brood, een Italiaanse barbecue, oven-gerechten en meer. Kortom de ideale pizzaoven voor thuis in de tuin! De professionele isolatie en het unieke ontwerp zorgen er voor dat de oven lang zijn warmte vast houdt en voor het stoken weinig hout gebruikt.

JA, Deze wil ik!  Bestel nu of vraag een folder >>

pizza uit de houtgestookte pizzaoven PIZZAJOLLY met olijven en artisjok
PIZZAJOLLY pizzaovengebruik je het hele jaar door regen sneeuw geen probleem!

Mobiel of vast te plaatsen: Wat zo leuk is aan de PIZZAJOLLY model 70: hij kan overal worden gebruikt. Door de optimale verbranding, heeft u nauwelijks rookvorming. Op een van de verrijdbare buitenkeukens zet u hem overal in de tuin. En met een dak-door-voer, krijgt de oven naar keuze een vaste plaats onder bijvoorbeeld uw overkapping of buitenkeuken!

Gratis! bij uw buitenoven: Startpakket voor Italiaanse pizza met o.a. Nederlandse instructies en ons succesvolle pizzarecept! Certificaat van echtheid en 2 jaar garantie.

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN