De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Zelf pizza bakken in uw echt Italiaanse houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY

Ondek de pizzaovens van PIZZAJOLLY©. Echt Italiaans, houtgestookt en lekker handzaam. Bovendien met 2jaar garantie. Verschillende modellen ovens leverbaar. Mooi, stoer en geschikt voor elke tuin. En wat zo leuk is, deze buitenovens zijn makkelijk in het gebruik. U hoeft zelf niets te bouwen en kunt meteen na aankoop aan de slag. Zo bakt u al snel heerlijke steenoven-pizza's zoals in Italië, maar dan wel zelf gemaakt!

 

Meer weten? Vraag een folder over de PIZZAJOLLY ovens >>.

 

Leuk! Ik maak mijn pizza voortaan liever zelf!

 

 

PIZZAJOLLY ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZAOVEN MODEL "70"

PIZZAJOLLY© pizzaoven

Model: Pizzaoven 70 "Originale". De echte Italiaanse houtgestookte mobiele steenoven. Gebruiksklaar en echt compleet. Het meest verkochte model pizzaoven. Makkelijk in gebruik en erg leuk voor thuis. Bovendien met 2 jaar garantie!
Het hele jaar door te gebruiken. Zeer geschikt voor buiten gebruik! (Zie ook "Al 10 jaar buiten!" En nog steeds top!).

 

Uitvoering: Houtgestookt. Mobiel, dus makkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld op een van de bijpassende PIZZAJOLLY buitenkeukens. Standaard voorzien van afneembare schoorsteen met regelklep, rvs-ovendeur en thermometer. Met deze houtgestookte buitenoven kunt u dus gelijk aan de slag. Zelf bouwen van de pizzaoven is niet nodig.

PIZZAJOLLY pizzaoven: Lekker makkelijk in gebruik!
Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 minuten (vaak zelfs sneller) kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in. Zo wordt uw echte Italiaanse pizza echt heerlijk krokant gebakken naast het houtvuur. En zoals het hoort in een echte houtgestookte pizzaoven al in minder dan een minuut.

 

Gebruik: In deze oven bakt u per keer makkelijk 2 grote pizza's (zie filmpje 2 pizza's in de PIZZAJOLLY pizzaoven model 70!). Maar de PIZZAJOLLY tuinoven is door de grote binnenruimte van 60 x 62 cm ook super voor bijvoorbeeld het bakken van vloer-brood, een Italiaanse barbecue, oven-gerechten en meer. Kortom de ideale pizzaoven voor thuis in de tuin! De professionele isolatie en het unieke ontwerp zorgen er voor dat de oven lang zijn warmte vast houdt en voor het stoken weinig hout gebruikt.

 

Mobiel of vast te plaatsen: Wat zo leuk is aan de PIZZAJOLLY model 70: hij kan overal worden gebruikt. Door de optimale verbranding, heeft u nauwelijks rookvorming. Op een van de verrijdbare buitenkeukens zet u hem overal in de tuin. En met een dak-door-voer, krijgt de oven naar keuze een vaste plaats onder bijvoorbeeld uw overkapping of buitenkeuken!

 

Gratis! bij uw buitenoven: Startpakket voor Italiaanse pizza met o.a. Nederlandse instructies en ons succesvolle pizzarecept! Certificaat van echtheid en 2 jaar garantie.

 

JA, Deze wil ik!  Bestel nu of vraag een folder >>

 

PIZZAJOLLY ITALIAANSE HOUTGESTOOKTE PIZZA OVEN MODEL "CAMPEGGIO"

PIZZAJOLLY© kleine pizza-oven tafelmodel

Model: "Campeggio". Italiaanse steenoven gebruiksklaar en compleet. Het hele jaar door te gebruiken. Geschikt voor buiten.

 

Uitvoering: Houtgestookt. Zeer mobiel door compacte vorm. Voorzien van schoorsteen, deurtje en thermometer, etc.. Met deze handige kleine pizzaoven maak je overal pizza. Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in.

Gebruik: In deze oven bakt u lekker grote pizza's. 1 per keer maar wel in een minuutje klaar! Door de grote binnenruimte van ruim 40 x 40 cm is een barbecue, roosteren van vlees of vis is deze pizzaoven erg leuk om overal te doen! Door de goede isolatie blijft de oven lang warm. Dus ook de ideale buitenoven voor bakken van vers brood, ovenschotels en zelfs een hele kip! 

 

Modulo2 buitenkeuken!! De kleine Campeggio pizzaoven van PIZZAJOLLY is nog leuker in combinatie met de uitgekiende buitenkeuken Modulo2. Verplaatsbaar, compleet met graniet werkblad en veel opbergruimte. Lees meer...

 

Super Mobiel: De PIZZAJOLLY pizzaoven tafelmodel "Campeggio" kan overal worden gebruikt. Lekker mee naar de Camping, op bezoek bij vrienden of familie, een graag geziene gast! Ook deze oven heeft door de optimale verbranding nauwelijks rookvorming. Erg leuk voor in de tuin en op het balkon.

 

Deze kleine pizzaoven wil ik!  Bestel nu of vraag een folder met prijslijst >>

  • pizzajolly campeggio
  • campeggio brons kleur
  • pizza in pizzaoven Campeggio pizzajolly
  • pizzajolly model campeggio de kleinste pizzahoutoven
  • De kleinste pizzahoutoven van pizzajolly
  • pizza_uit_de_kleinste_pizzajolly_pizzaoven_model_campeggio
  • model_camppegio_52cm_pizzajolly
 

PIZZAJOLLY HOUTGESTOOKTE PIZZA OVEN MODEL XL "MOLTO-PIZZE"

PIZZAJOLLY© grote pizzaoven

Model: Pizzaoven XL "Molto Pizze". Onze grotere houtgestookte pizzaoven. Meteen klaar voor gebruik en helemaal compleet. Het hele jaar door te gebruiken. Geschikt om buiten te blijven staan.

Uitvoering: Houtgestookte pizza oven extra groot. Standaard voorzien van grotere en wat langere schoorsteen, deurtje en thermometer, etc.. Met deze oven kan de veeleisende bakker en ook pizza-professional goed uit de voeten. Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 tot 30 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in.

 

Gebruik: In deze grote buitenoven bakt u per keer makkelijk 3 tot 4 pizza's. De oven heeft een grote binnenruimte van ruim 60 x 80cm! Ook voor het bakken van "grote" vloerbroden, plaatpizza en meer. Lekker veel ruimte voor bakken en koken naast het houtvuur!
Het hele jaar door te gebruiken. Ook dit grotere model pizzaoven kan gewoon buiten blijven staan (PIZZAJOLLY ovens al 10 jaar buiten en nog steeds top!)

 

Mobiel of vast te plaatsen: De PIZZAJOLLY model "Molto Pizze" is mobiel en kan overal geplaatst worden. Ook deze pizzaoven zal nauwelijks rook laten zien. Dus in de tuin en op het terras pizza bakken zonder overlast van rook. Ook vast te plaatsen onder bijvoorbeeld een overkapping!

 

Deze wil ik!  Bestel nu of vraag een folder met prijslijst >>

 

PIZZAJOLLY HOUTGESTOOKTE MOBILE PIZZAOVEN GROOT MODEL "PIZZAIOLO"

PIZZAJOLLY© Pro Extra grote pizzaoven

Model: Pizzaoven "Pizzaiolo". Onze extra grote mobiele pizzaoven gebruiksklaar en compleet. Het hele jaar door te gebruiken. Geschikt voor buiten.

 

Uitvoering: Houtgestookt. Mobiel. Standaard voorzien van afneembare schoorsteen, deurtje en thermometer, etc.. Met deze oven kan de veeleisende professionele pizzabakker goed uit de voeten. Neerzetten, hout in de oven, aansteken en al na zo'n 20 tot 30 minuten kan uw eerste pizza bij ruim 350 tot 400 graden de oven in.

 

Gebruik: In deze oven bakt u per keer makkelijk 4 pizza's. De extra grote binnenruimte van 60 x 110 maakt de oven bij uitstek geschikt voor de bakker die veel gaat bakken. Natuurlijk ook voor bakken van broden en andere gerechten. 

 

Mobiel of vast te plaatsen: De grotere PIZZAJOLLY model "Pizzaiolo" is lekker mobiel. Geschikt voor een feest op vrijwel elke locatie. Door de optimale verbranding, is er nauwelijks rook te bekennen. Op een bijpassend pizzameubel zet u hem overal in de tuin en op het terras. Hiermee kan de professionele cateraar, pizzabakker of veeleisende thuisbakker echt alles aan! De oven is gelijk aan de kleinere modellen echter met meer ruimte voor pizza's.

 

Deze wil ik!  Bestel nu of vraag een folder >>

 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer