De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Atrezzature - pizzagereedschappen

Bij uw PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven gebruikt u graag de beste pizzagereedschappen. Professionele pizzabakkers kwaliteit die staat voor gemak, handig in gebruik en lange levensduur. Te bestellen bij aankoop van uw houtgestookte pizzaoven maar ook los te koop. Vraag onze folder en prijslijst voor de pizza-hulpjes van PIZZAJOLLY.

 

Pizzajolly pizzascheppen set

Set van twee RVS pizza scheppen.

Dit is echt onmisbaar bij uw PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven.

Deze pizzascheppen hebt u nodig als u de echte Italiaanse pizza's wilt bakken. De grote pizzaschep gebruikt u om de pizza van de werktafel op te scheppen en vervolgens op de ovenvloer te leggen.


De kleine pizzaschep gebruikt u om de pizza's tijdens het bakken te verplaatsen. Is de pizza klaar (in een pizzajolly oven is dat al na zo'n 1 - 2 minuten, haalt u de pizza er met de kleine pizza-schep weer uit.

 

Pale per la pizza

Kijk in de PIZZAJOLLY folder voor meer info

 

 

Ophangbeugel RVS voor pizzascheppen

RVS ophangbeugel voor pizza scheppen.

Uw Pizzascheppen voortaan netjes opgehangen aan de muur!

 

Exclusief voor PIZZAJOLLY geproduceerde RVS ophangbeugel voor pizzascheppen. Uw scheppen netjes opgeborgen als u ze niet gebruikt. Tevens ruimte voor bijvoorbeeld een sauslepel, thee-doek, ovenhandschoen en meer!

 

Mooi om te zien en handig in gebruik. Dit model bevestigd u aan de muur! Tevens verkrijgbaar een RVS pizzascheppen houder voor aan uw buitenkeuken!

 

Vraag een folder of bestel direkt bij uw oven!

 

 

Platte saus- doceerlepel RVS

Platte pizzasaus lepel RVS

Met deze saus doceerlepel kunt u uw pizzasaus heel handig en snel over de pizzabodem verdelen. Door de platte onderzijde is de tomatensaus in een beweging gelijkmatig over de hele pizza verdeeld. Geen geknoei meer maar elke keer weer een super resultaat. Professionele kwaliteit.


Bestel de lepel meteen hier of Vraag een folder!

 

Pizzames - Rotello Tagliata - professioneel

Professioneel pizzames RVS

Met deze grote RVS pizzasnijder kan pizza na pizza worden gesneden. Voor de echte pizzabakker. Vaatwasser bestendig, blijvend scherp.

 

Mooie degelijke echt professionele kwaliteit. Vraag een folder

 

Oliera RVS (1 liter Oliekannetje)

Oliera RVS (1 liter Olijf Oliekannetje)


De echte pizzabakkers weten het! Op een goede Italiaanse pizza gaat vlak voor het bakken olijfolie op de pizzabodem. Met deze RVS Oliera kunt u het professioneel aanpakken. Hiermee giet u een mooi dun straaltje olijfolie van goede kwaliteit op uw houtovenpizza's. Geen geknoei, en altijd lekker!

 

Mooi om te zien en handig in gebruik.
Kijk zelf op een demodag hoe PIZZAJOLLY dat doet!

 

Ophangbeugel RVS voor pizzascheppen

RVS beugel voor het neerzetten van PIZZAJOLLY pizzascheppen.

Uw Pizzascheppen voortaan netjes naast uw oven neerzetten!

 

PIZZAJOLLY heeft voor u, de RVS pizzascheppen houder ontwikkelt. Deze RVS pizza scheppen drager kunt u bijvoorbeeld aan uw buitenkeuken bevestigen. Zo zet u voortaan uw pizzascheppen handig neer naast uw PIZZAJOLLY oven.

Omvallen is er niet meer bij. Uw scheppen blijven mooi scherp, schoon en zijn altijd makkelijk te pakken voor het opscheppen van de volgende houtovenpizza!

 

Dit model pizzascheppen houder bevestigd u aan het buitenkeuken meubel. Tevens verkrijgbaar een RVS pizzascheppen houder voor aan de muur!

Vraag een folder of bestel direkt bij uw oven!

 

 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer