De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

pizzaoven bestellen uw Pizzajolly houtoven snel in huis!

Zo bestelt u snel uw Italiaanse PIZZAJOLLY pizzaoven:

Volg de onderstaande stappen om snel uw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken te bestellen. Alle informatie over het aankopen van een Italiaanse houtgestookte pizzaoven voor thuis hebben wij op deze pagina voor u verzameld.


Heeft u nog vragen of wilt u de ovens eerst in werking zien? Geen probleem bel +31 (0)343 575 898 of mail ons even. Kijk ook op www.facebook.com/pizzajolly!

Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!
 

Stap2.: afleveren / ophalen

 

Levertijd
Na ontvangst van uw bestelling en betaling laten wij u weten wat de levertijd van uw PIZZAJOLLY pizzaoven en bestelde buitenkeuken meubels is.

 

Afleveren of zelf ophalen!
U ontvangt bericht wanneer uw bestelling gereed staat of verzonden kan worden naar uw adres! Dit gaat altijd in goed overleg (wij rekenen bezorgkosten).


LET OP! De pizzaovens van PIZZAJOLLY zijn vaak uit voorraad leverbaar. Leuk, want dan kunt u al snel aan de slag! Indien gewenst soms al dezelfde dag!

 

Aan de slag met uw PIZZAJOLLY
Na afleveren of zelf ophalen kunt u meteen aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven voor thuis! Wij voorzien uw pizzaoven en pizza-hulpmiddelen van uitgebreide Nederlandse informatie en handige tips. Bovendien ontvangt u het echte Italiaanse pizzarecept van PIZZAJOLLY cadeau.


Vragen?  Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY!

Stap 3.: Service

 

Wij stellen u als klant graag centraal. PIZZAJOLLY zal alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk te helpen. Om het bestellen en afleveren voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen hier nog enkele aanvullende zaken:

 

*bestelformulier
Vraag om misverstanden te voorkomen altijd even naar het meest recente bestelformulier. *wijzigingen in prijs, kleur, samenstelling, aanbod, etc. worden altijd voorbehouden. Door o.a. eigen productie in ItaliĆ« kunnen prijzen en assortiment wijzigen.

 

Nederlandstalige instructie en 2 jaar garantie
U ontvangt bij de oven altijd een Nederlandse handleiding/ garantieverklaring. Tevens kunt u voor vragen gebruik maken van onze after service. En adviseren wij u ook graag na aankoop.

Ondersteuning door de pizzaoven specialist!
PIZZAJOLLY introduceerde als eerste de houtgestookte pizzaoven voor thuis in Nederland en Belgie.
Al vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in Italiaanse pizzaovens en het bakken van de echte Italiaanse pizza's. Wij delen onze ervaringen en die van onze klanten natuurlijk ook graag met u. Niet voor niets zijn de klanten die de PIZZAJOLLY pizzaovens al ruim 10 jaar in gebruik hebben nog steeds enthousiast!

 

 

Kijken en uw oven meteen meenemen?
Wilt u liever eerst even komen kijken? Dat kan, bel of mail dan voor een afspraak! Een oven meenemen bij uw bezoek? Meestal is dat geen probleem.
Omdat wij een magazijn op een ander adres hebben, is het handig vooraf wel even te overleggen. Bel 0343 575 898 of mail PIZZAJOLLY

 

Betalen contant, maar liever per bank!
Pinnen is bij ons niet mogelijk! Contante betaling kan wel. Echter ontvangen wij uw betaling liever vooraf per bank! Voor u en ons wel zo handig en veilig. 

 

Meer vragen? Kijk ook op de pagina veelgestelde pizzaoven vragen

 

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen? Even aanmelden graag!

 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer