Een echte Italiaanse pizzaoven in de tuin!

Een echte Italiaanse pizzaoven in de tuin is nu mogelijk. Met een pizzajolly pizzaoven kunt u zelf de lekkerste pizza bakken. Thuis in de tuin genieten van lekker Italiaans eten, verse pizza en heerlijke ovengerechten. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop meteen te gebruiken. En wat zo leuk is, het resultaat is echt super!


De houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY eerst eens zien? Meldt u dan even aan voor een PIZZAJOLLY demodag. of bel +31(0)343 575 898 voor meer info of een afspraak!

 

pizzajolly pizzaoven in de tuin!
pizzajolly pizzaoven voor thuis!
pizza uit je eigen pizzajolly pizzaoven voor thuis!

PIZZAJOLLY

Mobiele houtgestookte pizzaoven voor thuis!

Het zou zomaar een citaat kunnen zijn uit een goed boek over Italie "Echte Italiaanse pizza wordt gebakken in een oven met een stenen vloer, die tot ruim 350 graden celcius is verhit met houtvuur. Hierdoor krijgt de pizza die typisch Italiaanse smaak en luchtige krokante bodem".

Mmmmm.. Kon je dat thuis maar! Dat zou echt te gek zijn...

De PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven in detail:

Buitenzijde van de PIZZAJOLLY oven in verschillende trendy kleuren. De oven is verkrijgbaar in verschillende modellen: o.a de veel gevraagde 70 cm oven. Deze heeft ruimte voor twee echt grote pizza's per keer. Door het lage gewicht is de oven makkelijk te verplaatsen. Pizzaoven ook als barbecue te gebruiken!

Een PIZZAJOLLY oven is snel op temperatuur. Al na 20 minuten de eerste pizza de oven in! Door isolatie en de speciale constructie, blijft de PIZZAJOLLY oven ondanks het lagere gewicht toch lang op temperatuur! En het leuke is, in een PIZZAJOLLY pizzaoven bakt iedereen met succes een perfecte Italiaanse pizza.

 

 

pizza uit je eigen pizzajolly pizzaoven voor thuis!

Een PIZZAJOLLY oven gebruik je het hele jaar

De PIZZAJOLLY pizzaoven is gebruiksklaar en vrijwel overal te plaatsen! De Italiaanse houtoven is bovendien makkelijk te verplaatsen, met de bijpassende handgebouwde pizzameubels. Mooi en robuust voor in de tuin. Uw eigen italiaanse buitenkeuken thuis! Vraag hier de brochure.

Een PIZZAJOLLY houtoven kan zomer en winter buiten staan. Onze pizzaoven heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in het Nederlandse klimaat. Al vanaf 2005 verkopen wij de pizzaovens en hebben wij gemerkt dat: regen, strenge vorst of sneeuw geen probleem is. Elk jaargetijde lekker pizza's bakken in uw eigen Italiaanse buitenoven. Origineel en 100% made in Italy!. PIZZAJOLLY voor uw pizza a "Quatro Stagioni".

Enthousiast geworden? Hier smaakt het naar meer!

pizzajolly pizzaoven voor thuis!

Pizzajolly gebruiksklaar en makkelijk

De PIZZAJOLLY Italiaanse buitenoven is makkelijk aan te steken, snel tot zeer hoge temperatuur op te stoken. 400 graden of meer is geen probleem... Voorzien van uitneembaar deurtje (sportello), handig voor de temperatuur regeling. Weinig rookvorming door optimale verbranding. Zeer goede trek. Geschikt voor elke tuin of dakterras. Ook in een buitenkeuken in te bouwen. De buitenzijde van de PIZZAJOLLY steenoven wordt niet erg heet. Dus ook veilig met kinderen in de buurt.

PIZZAJOLLY houtgestookte pizzapven echt het hele jaar door buiten te gebruiken bij RCN vakantiepark in Sneek

Uw PIZZAJOLLY pizzaoven in werking zien?

Wilt u uw PIZZAJOLLY houtgestookte steenoven in werking zien? Geen probleem, kom gerust even langs in Maarsbergen. Wel graag van te voren even bellen voor een afspraak +31 (0)343 575 898

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN