De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Snel aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven


Een pizzaoven in de tuin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een pizzajolly pizzaoven hoeft u niets te metselen en er zijn geen zware of grote bouwsels nodig. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop meteen klaar voor gebruik. Past in elke buitenkeuken of terras. Nu meteen uw pizzaoven bestellen of een folder en prijslijst aanvragen! Bekijk ook de pizzavideo of kom langs voor een pizzaoven demonstratie.Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!
Pollo arrosto al forno
 

Iedereen kan pizza bakken!

 

 Door de unieke constructie is de PIZZAJOLLY houtoven erg flexibel in gebruik. De verbranding in de oven is optimaal en heeft weinig hout nodig om te stoken. Hierdoor is de pizzaoven lekker snel op temperatuur. Bovendien is de PIZZAJOLLY pizzaoven rondom geisoleerd zodat de warmte lang in de oven blijft. Dus neerzetten, hout in de pizzaoven, aansteken en al na 20 minuten kan de eerste pizza de houtoven in. Leuker kan het niet!

 

 

Ik wil meer weten over mijnpizzaoven

 

 

 

PIZZAJOLLY pizzaoven "life".

 

Eerst even zien, ruiken en voelen aan uw PIZZAJOLLY oven? Dat kan, komt u gerust even kijken in Maarsbergen. Wij hebben in onze "pizzaproeftuin" altijd enkele ovens en bijpassende pizzameubels / buitenkeukens staan.

Bel wel even voor een afspraak 0343 575 898. U bent welkom van Zondag tot Zondag!


Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen

 

 
 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer