De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

Hout voor de pizzaoven PIZZAJOLLY PIZZAHOUT

PIZZAHOUT BESTELLEN:

 

U kunt PIZZAHOUT rechtstreeks bestellen bij PIZZAJOLLY.
U betaald bij ons altijd een vaste prijs van Eur 15,-- per verpakking van ruim 17kg. Genoeg voor lekker lang stoken en pizza's bakken.

Bij afname van een grotere hoeveelheid PIZZAHOUT per bestelling kunnen we in overleg het hout ook bezorgen (we rekenen dan bezorgkosten). Vraag er naar!

 

Bestellen kan door via onderstaande link een mail te sturen.
In de mail zet u:

- Gewenst .....   aantal zakken PIZZAHOUT a 15,-- Euro per stuk.

- Ophalen of bezorgen (bij bezorgen compleet adres en tel. vermelden).

 

 >>>>   JA, IK WIL PIZZAHOUT BESTELLEN!   >>>>>

 

Pizzahout Hout speciaal voor de pizzaoven!

Om uw pizzaoven optimaal te stoken adviseert PIZZAJOLLY geschikt stookhout te gebruiken. Echter, is veel haardhout dat te koop is niet echt geschikt voor gebruik in de pizzaoven. Vaak zijn de blokken hout veel te groot. Of is het hout erg droog en bevat harshoudende houtsoorten zoals berkenhout of naaldhout. Het gevolg? Het hout is snel opgebrand, geeft een rook die niet lekker ruikt. Door het knetteren tijdens het stoken vallen stukjes op de pizza! 

 

 >>>>   JA, IK WIL PIZZAHOUT BESTELLEN!   >>>>>

 

Hout voor stoken van de PIZZAJOLLY pizzaoven!

Om uw pizzaoven de juiste start te geven hebben wij een uitgekiend houtmengsel voor u samengesteld. Ons PIZZAHOUT mengsel bestaat hoofdzakelijk uit eiken- en beukenhout. Het hout is bovendien duurzaam gedroogd, schoon en dus millieuvriendelijker dan ovengedroogd hout. Lekker duurzaam!

PIZZAHOUT is een mix van mooie middelgrote-blokken hout en wat dunnere houtstukken. De verschillende diktes van het hout hebben als voordeel dat u meer controle hebt over het stoken van uw pizzaoven. 

 

 

PIZZAHOUT BIJ UW PIZZAOVEN MEEBESTELLEN!

Natuurlijk kunt u PIZZAHOUT ook meteen mee-bestellen bij aanschaf van uw PIZZAJOLLY pizzaoven en buitenkeuken! Vraag een folder over de pizzaovens!

 

Geen pizzaoven? maar wel PIZZAHOUT bestellen! Dat kan natuurlijk ook. Natuurlijk kunt u PIZZAHOUT ook gebruiken als haardhout voor in uw buitenkachel, terrashaard, vuurschaal of vuurkorf. Door de mooie schone en rustige verbranding is PIZZAHOUT ook ideaal voor gebruik in de tuin.  

 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer