PIZZAJOLLY al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven in Nederland!

Als je al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven van Nederland bent is dat best iets om trots op te zijn. PIZZAJOLLY pizzaovens is al vanaf 2005 in Nederland en Belgiƫ een graag geziene gast bij heel veel thuis-bakkers. De houtgestookte buitenovens van PIZZAJOLLY staan inmiddels al in heel wat tuinen. Zo worden er in onze houtgestookte pizzaovens jaarlijks heel veel zelf gemaakte pizza's gebakken. (lees ook al 10 jaar buiten...).

LEUK! IK WIL OOK EEN PIZZAOVEN IN DE TUIN >>> vraag een folder

Een houtgestookte pizzaoven in de tuin!

"Echt onze beste aankoop ooit!" Voor PIZZAJOLLY staat het gebruiksplezier van de klanten voorop. buitenoven pizzajollyNiet voor niets zijn zijn onze eerste pizzabakkers, na jaren nog steeds heel erg tevreden met hun aangekochte pizzaoven. We horen dan ook regelmatig van klanten dat de PIZZAJOLLY pizzaoven hun "beste aankoop ooit" is!

>> Lees op Facebook leuke recensies over pizzaoven van PIZZAJOLLY!

Nieuw in 2005! Nu al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven van Nederland

buitenoven voor thuis in de tuin!En terecht want de houtoven van PIZZAJOLLY kan het hele jaar door gebruikt worden. De houtgestookte pizzaoven is makkelijk in gebruik en ook nog eens zeer duurzaam gebleken in ons Nederlandse klimaat! Samen met de robuuste PIZZAJOLLY buitenkeukens is een pizzaoven dan ook een aanwinst voor elke tuin. Eentje waar u gegarandeerd jaren plezier aan beleeft!

Enthousiast over uw oven? Vertel het uw familie, vrienden collega's, buren. Stuur ze naar de PIZZAJOLY website en onze Facebook-pagina . 

PIZZAJOLLY pizzaoven al meer dan tien jaar de leukste in Nederland!Al 10 jaar in gebruik PIZZAJOLLY pizzaoven

©2018  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN