De lekkerste Italiaanse Pizza maak je zelf!

PIZZAJOLLY al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven in Nederland!

 

 

FEEST BIJ PIZZAJOLLY

Tijd voor een feestje! Als je al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven van Nederland bent mag dat gevierd worden. PIZZAJOLLY pizzaovens is al vanaf 2005 in Nederland en Belgiƫ een graag geziene gast bij heel veel thuis-bakkers. De houtgestookte buitenovens van PIZZAJOLLY staan inmiddels al in heel wat tuinen. Zo worden er in onze houtgestookte pizzaovens jaarlijks heel veel zelf gemaakte pizza's gebakken. (lees ook al meer dan 10 jaar buiten...).

 

LEUK! IK WIL OOK EEN PIZZAOVEN IN DE TUIN >>> vraag een folder >>>

 

 

 

Een houtgestookte pizzaoven in de tuin!

"Echt onze beste aankoop ooit!" Voor PIZZAJOLLY staat het gebruiksplezier van de klanten voorop. buitenoven pizzajollyNiet voor niets zijn zijn onze eerste pizzabakkers na jaren gebruik nog steeds heel erg tevreden met hun aangekochte pizzaoven. We horen dan ook regelmatig van klanten dat de PIZZAJOLLY pizzaoven hun "beste aankoop ooit" is die ze deden voor de tuin!


>> Lees op Facebook leuke recensies over pizzaoven van PIZZAJOLLY!

 

 

 

Nieuw in 2005! Nu al meer dan 10 jaar de leukste pizzaoven van Nederland

buitenoven voor thuis in de tuin!

En terecht want de houtoven van PIZZAJOLLY kan het hele jaar door gebruikt worden. De houtgestookte pizzaoven is makkelijk in gebruik en ook nog eens zeer duurzaam gebleken in ons Nederlandse klimaat! Samen met de robuuste PIZZAJOLLY buitenkeukens is een pizzaoven dan ook een aanwinst voor elke tuin. Eentje waar u gegarandeerd jaren plezier aan beleeft!

 

 

Enthousiast over uw oven? Vertel het uw familie, vrienden collega's, buren. Stuur ze naar de PIZZAJOLY website en onze Facebook-pagina .

 

PIZZAJOLLY pizzaoven al tien jaar de leukste in Nederland!

 

Al 10 jaar in gebruik PIZZAJOLLY pizzaoven

 

 

 

 
 
Adresgegevens
Pizzajolly
Scherpenzeelseweg 34
3953MB Maarsbergen

tel. +31(0)343-575898
info@pizzajolly.nl
www.pizzajolly.nl

K.v.K. 30161479


Meer info...
Actueel
Focaccia uit je houtgestookte pizzaoven!

Focaccia ook lekker van (bewaard) pizzadeeg!lees meer